Over ons

De zoektocht naar een (andere) auto kan een leuke ontdekkingsreis zijn. U hoeft helemaal geen verstand te hebben van auto’s om te weten wat u mooi vindt. Maar het vinden van een occasion die bij u past; van kilometerstand tot kofferbakinhoud en van voldoende plaats voor het kinderzitje tot het berekenen van de onderhoudskosten, vergt kennis van zaken. Bij Auto Mobility weten wij dat er meer bij komt kijken dan een avondje rondneuzen op Internet. Onze medewerkers helpen u daarom graag verder in uw zoektocht. Met ruim 40 jaar ervaring in de autobranche zijn wij van ‘alle merken’ thuis, terwijl de passie voor auto’s ons met de paplepel werd ingegoten. Daarnaast beschikken wij niet alleen over alle benodigde (specialistische) kennis: onze persoonlijke kracht schuilt ook in de combinatie van de tijd die wij voor u nemen en ons oog voor uw belang. Tijdens het aankoopproces staan steeds úw wensen centraal.

No-nonsense

De corebusiness van Auto Mobility is de koop en verkoop van auto’s. Niets meer en niets minder. Ter zake kundig en zonder uitroeptekens of omwegen. In ons bedrijf heerst een informele no-nonsense sfeer, waarin wij elke dag met plezier voor u aan de slag zijn. Service en kwaliteit zijn ons credo, want bij Auto Mobility doen we wat we leuk vinden en alleen waar we goed in zijn. Door onze laagdrempeligheid en Brabantse gemoedelijkheid lopen de mensen altijd graag bij ons binnen. Heeft u een fijne auto bij ons gezien, maar tijd nodig om erover na te denken? Neem die tijd. Zelf nemen wij ook geen overhaaste beslissingen.

Wij zijn RDW- erkend en committeren ons aan de kernwaarden wendbaar, dienstbaar en betrouwbaar. Auto Mobility is aangesloten bij DEKRA en werkt met het Occasion Garant Plan. Lees ook onze Algemene garantievoorwaarden.

Bekijk onze video

Contact

Auto Mobility
De Vest 52B
5555XP Valkenswaard
Tel. 06-52033823

Algemene garantie voorwaarden

© 2018 Auto Mobility

Wij zijn erkend door

Auto Mobility
De Vest 52B
5555XP Valkenswaard
Tel. 06-52033823

Algemene garantie voorwaarden

© 2018 Auto Mobility

Volg ons op Facebook